Product­ondersteuning

Hogere normen voor uw gemoedsrust

Keep Moving Forward

Laat onze experts uw bedrijf helpen

Of u nu op zoek bent naar ondersteuning voor onze producten, drivers, software-updates, handleidingen of gidsen, u vindt ze hier.

Met Roland DG Care krijgt u de beste service en ondersteuning in de sector, inclusief originele Roland DG-onderdelen, gecertificeerde Roland DG-technici en hulpmiddelen om uw bedrijf te laten bloeien.

Geniet 12 maanden lang zonder extra kosten van de volledige dekking van Roland DG Care door u te registreren op myRoland.

myRoland

Uw myRoland-account aanmaken

MyRoland geeft u niet alleen gemakkelijk toegang tot uw Roland Care-garantiegegevens, maar is ook een one-stop-shop om uw Roland DG-apparaat optimaal te laten presteren. U vindt er ook een breed scala aan hulpmiddelen om uw bedrijf te laten floreren:

• Toegang tot support centre en technische hulp
  • Drivers, software en firmware-updates downloaden
  • Ontdek gebruikershandleidingen, instructievideo's en kleurprofielen
  • Ondersteuning openen en volgen

Een account aanmaken

U bent veilig bij Roland DG Care

ORIGINELE ONDERDELEN
GECERTIFICEERDE TECHNICI
MEER DAN 30 JAAR EXPERTISE

Krijg toonaangevende zorg van de mensen die uw apparaat het beste kennen.
Klik op de knop hieronder voor meer informatie over onze garantiepakketten van Roland DG Care en de bescherming van uw activiteiten.

Meer informatie

Andere ondersteuning en Bronnen

Eigendom heeft zijn voordelen. Als geregistreerde Roland DG-eigenaar komt u in aanmerking voor een hele reeks voordelen en ondersteuning.

Uw garantie start met een RolandCare Protection Pack

Elk nieuw Roland DG-apparaat wordt 12 maanden gedekt door onze originele Roland DG Care-garantie, waardoor u toegang krijgt tot de meest waardevolle dekking in de sector.

Als deze eenmaal verlopen is, zijn onze Roland DG Care Extended Warranty-pakketten beschikbaar die passen bij uw bedrijf en budget. Met deze uitgebreide support pakketten kunt u gerust zijn in de wetenschap dat uw apparatuur en bedrijf beschermd zijn.

Meer informatie Garantiebepalingen

Begin vandaag nog met uw plan

Krijg toonaangevende zorg van de mensen die uw machine het beste kennen. Klik op de knop hieronder voor meer informatie over onze garantiepakketten van Roland DG Care en houd uw bedrijf beschermd.

Neem contact op