Hoe maakt u uw eigen handsfree deuropener ter bescherming tegen Covid-19?

Hoe de Roland-gemeenschap helpt om mensen te beschermen tegen COVID-19

In deze blog meer over: 

 

Hoe Roland-gebruikers geweldige dingen creëren om mensen te helpen beschermen tegen de pandemie

De afgelopen maanden zijn voor ons allemaal ongewoon en uitdagend geweest. We weten dat veel van onze klanten zijn getroffen, zowel zakelijk als persoonlijk. Maar we hebben ook gezien hoe inventief, creatief en moedig de Roland-gemeenschap kan zijn.

We hebben een aantal van onze favoriete verhalen gedeeld - Roland-klanten die een belangrijke rol spelen in de strijd tegen de verspreiding van COVID-19, zoals La Cocina Gráfica en Costaest en kleurrijke ontwerpen printten op hygiënische katoenen mondkapjes.

La Cocina Gráfica heeft mondkapjes geproduceerd om mensen te helpen beschermen tegen COVID-19

Elite Signs in het Verenigd Koninkrijk produceerde duizenden naambadges voor gezondheidspersoneel dat in de frontlinie werkt

Andere klanten van Roland hebben geholpen om het leven gemakkelijker te maken voor degenen die in de frontlinie zitten, zoals Elite Signs, dat duizenden naambadges produceerde voor gezondheidspersoneel en Vermeulen & Vermeulen Reclame, die met een universiteit hebben samengewerkt om beademingstoestellen te bouwen, met gemakkelijk afleesbare bedieningspanelen. In Turkije heeft de erkende Roland-dealer Promakim onder hygiënische omstandigheden onderdelen van beschermende gelaatsschermen geproduceerd met Roland LV-180 lasergraveermachines en deze aan gezondheidsinstellingen geleverd.

Over de hele wereld blijken Roland-technologieën van onschatbare waarde te zijn voor bewegwijzering voor sociale afstand. We willen tegen iedereen die foto's van hun Roland-made producten en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) heeft gedeeld, DANKUWEL zeggen - blijf ze delen!

Hier bij Roland hebben we ook een veiligere plek gecreëerd om met onze eigen apparatuur te werken. Zo hebben we aanraakvrije deuropeners gemaakt met onze MDX-540 benchtop freesmachines en gelaatsschermen met onze LV-lasergraveermachines. Bekijk hieronder hoe we ze hebben gemaakt.


Hoe maak je een handsfree deuropener met een Roland-freesmachine?

Dit is alles wat u moet weten over het maken van een handsfree deuropener

Deurkrukken zijn een van de meest verontreinigde voorwerpen en een belangrijke bron waar het coronavirus en andere kwalijke stoffen blijven hangen.

Dankzij dit eenvoudige ontwerp kunnen we deuren met de onderarm openen in plaats van met de handen, waardoor de verspreiding van virussen en ziektekiemen wordt voorkomen.

We hebben de met de Roland MDX-540 gebundelde CAM-software gebruikt om onze handsfree deuropener te ontwerpen

1. Eerst hebben we het CAD-bestand geüpload naar de CAM-software die standaard wordt geleverd bij Roland’s MDX-540 freesmachine.

De Roland MDX-540 freest standaard MDF om handsfree deuropeners te maken

2. We hebben een gewoon MDF-blok in de machine geplaatst en gefreesd.

De Roland MDX-540 kan drie sets handsfree deuropeners tegelijk produceren

3. Het produceren van drie sets deuropeners per keer duurde met de snelle MDX-540 slechts enkele minuten. Als de machine klaar is, zijn de deuropeners klaar om in elkaar te worden gezet.

Maak uw eigen handsfree deuropener met behulp van een Roland MDX-540 freesmachine

4. En dan komt de installatie: de twee onderdelen worden eenvoudigweg over de deurkruk geschoven en samengehouden met een elastiek (en een antisliphuls, optioneel). We hebben enkele richtingsstickers toegevoegd, geprint op de TrueVIS VG2-540 printer/snijplotter en de klus is geklaard.

U kunt uw eigen handsfree deuropener maken door het CAD-bestand te downloaden  en de vorm van het gat aan te passen aan de kruk van uw eigen deur.

Laat het ons weten als u het probeert!