Combineer uw DGSHAPE DWX freesmachine nu met een BOFA-filtersysteem en bespaar duizenden euro's op uw aankoop

Combineer uw DGSHAPE DWX freesmachine nu met een BOFA-filtersysteem en u bespaart maar liefst duizenden euro’s op uw aankoop en het onderhoud van uw toestel!

Of u nu de eerste stappen zet in de digitale tandheelkunde of uw huidige productie naar een hoger niveau wilt tillen, bij DGSHAPE by Roland vindt u altijd een geschikt toestel. Overweegt u al geruime tijd om te investeren in een digitaal CAD/CAM systeem? Doe het dan nu tegen een ongekend scherpe prijs: tijdelijk ontvangt u namelijk bij aankoop van onze 5-assige DWX-52DCi en DWX-52D freesmachines een GRATIS BOFA-filtersysteem t.w.v. maar liefst € 3200!

DGSHAPE by Roland: producten die uw dental lab versterken

De toestellen uit de DWX-52 serie combineren gebruiksgemak en efficiëntie met een uitstekende materiaalcompatibiliteit. Met deze 5-assige freesmachines freest u moeiteloos een breed scala aan materialen, waaronder disks en blokken van zirkonium, was, PMMA en composiethars. Dit stelt u in staat om indrukwekkend accurate en kwalitatief hoogwaardige tandheelkundige restauraties te produceren.

Wij hebben de belangrijkste voordelen alvast even voor u op een rijtje gezet:

Bij de DWX-52DCi geniet u bijkomend van een 6-sleufs automatische diskwisselaar. Deze kunt u met 98.5 mm grote disks van verschillende (of dezelfde) materialen beladen voor urenlang ononderbroken, onbemand frezen. Concreet betekent dit voor u: tot wel 8 uren extra productie pér nacht, zonder dat u daar zelf fysiek voor aanwezig moet zijn.

 

Waarom is het zo belangrijk om te investeren in een goede afzuiging voor uw freesmachine?

Gezondheid & Veiligheid

BOFA beschikt over de allerlaatste, meest geavanceerde filtertechnologie. Wie kiest voor een BOFA, kiest voor een propere en veilige werkomgeving.

Bescherming van waardevolle apparatuur

Naast gezondheids- en veiligheidsoverwegingen kan de langdurige afgifte van stof en fijne deeltjes leiden tot een opeenhoping van materiaal op waardevolle productieapparatuur, wat leidt tot extra onderhoud en mogelijk tot technische problemen.

BOFA-filtersysteem: getest en goedgekeurd door Roland

De BOFA DentalPRO Base units werden speciaal ontwikkeld voor de DGSHAPE freesmachines. Het tweevoudige filtreersysteem verwijdert efficiënt de stofdeeltjes die vrijkomen bij de productie van tandprotheses. Bovendien zorgt het ervoor dat de werkomgeving zuiver en gezond blijft om in te werken.

De DWX freesmachine kan op de DentalPRO Base unit gemonteerd worden, wat ruimte bespaart. De geïntegreerde compressor voorziet daarnaast uw DWX machine van schone, olievrije lucht.

 

De voordelen van het gebruik van de DWX-machine in combinatie met het BOFA-systeem?

 

Twee beschikbare modellen:
DWX-52 DWX-52DCi
Afmetingen 590 x 668 x 755 mm 913 x 677 x 758 mm
Omkasting Gepoederlakt staal
Luchtstroom / druk 285m3/u / 96 mbar 320m3/u / 110 mbar
Elektrische vereisten 115 – 230V, 1ph, 50/60Hz, Volledige sterkte: 12.5A / 1,1kW
Geluid 66dBa (bij normale snelheden)
Gewicht 50 kg 84 kg
Efficiëntie “bag”-filter H10 (99% @ 0,3 micron)
Efficiëntie HEPA-filter 99,997% @ 0,3 micron