7 Redenen om te investeren in de Roland TrueVIS VG2-Printer/Snijplotter

De TrueVIS VG2 printer/snijplotter biedt talrijke verbeteringen ten opzichte van de vorige generatie, die de reputatie geniet een benchmark te zijn in de wereld van printen en snijden. Dat alles maakt van deze opvolger dé oplossing voor serieuze kopers. Lees hieronder de 7 redenen waarom:

 

De meest betrouwbare oplossing

Met dit product heeft Roland een oplossing op de markt gebracht waarin het elke functie heeft herbekeken en verbeterd. Die kleine veranderingen leveren gecombineerd een aanzienlijke prestatiewinst op. Het resultaat is een product dat uitblinkt als oplossing die Roland DG heeft gebouwd op basis van ruim 30 jaar kennis: alles goed voor 16 generaties in printen en snijden. Met nieuwe inkten, een verbeterde VersaWorks-workflow en optionele oprol- en drogerunits biedt het systeem configuratiemogelijkheden die inspelen op de behoeften van kleine tot middelgrote printserviceproviders of grotere die extra capaciteit in huis willen halen. Denk bijvoorbeeld aan commerciële drukkerijen die met een compact, gebruiksvriendelijk en efficiënt systeem de markt voor sign & display graphics willen betreden om nieuwe inkomstenstromen te genereren, nieuwe klanten te winnen en meer omzet te halen uit bestaande klanten. De VG2 is ideaal voor productie tot 1.500 vierkante meter per maand.

Aanbrenging op dezelfde dag

Van gebruiksgemak tot nauwkeurigheid, kwaliteit, workflow en stabiliteit: de VG2-serie, die beschikbaar is in 64- of 54-inch configuraties, biedt ruim 40 nieuwe kenmerken plus de mogelijkheid om nieuwe toepassingen te produceren. Met de TrueVIS VG2-print- en snijoplossing kunt u supersnelle resultaten leveren: jobs zijn na 6 uur lamineer- en verwerkingsklaar! (Tests die door Avery Dennison™ zijn uitgevoerd op digitale printmedia van zijn MPI-assortiment na het combineren van die materialen met de TrueVIS VG2 met TR2-inkten, hebben aangetoond dat de prints al te lamineren en aan te brengen zijn na een periode van 6 uur als de geprinte rollen goed worden geventileerd.)

3M Wrapped Car

Oranje inkt

Oranje inkt verbetert de kleurenreproductie en laat geprinte beelden er extra realistisch uitzien. Plus: met ingebouwde ondersteuning voor Pantone-steunkleuren legt Roland DG de lat nog hoger. Dankzij het gloednieuwe True Rich Color-conversieprofiel krijgt uw output een boost voor resultaten die maximaal realistisch, natuurlijk en neutraal ogen met best-in-class kleurweergave en nauwkeurige kleurafstemming met merkkleuren. De combinatie van TrueVIS TR2-inkt en de VersaWorks 6-workflow ondersteunt de Roland Orange Color System Library en ook de Pantone-kleurenbibliotheek. Printen en snijden plus een breed kleurbereik met oranje inkt? Een unieke combinatie op de markt!

Buitengewone resultaten voor kledingdecoratie

Of u nu signs, display graphics, commercieel drukwerk of zeefdrukwerk produceert: kledingdecoratie is een groeiopportuniteit voor uw bedrijf. Profiteer van de mogelijkheid om kleinere oplages met een snelle doorlooptijd te produceren. De nieuwe TR2-inkten beperken inktverlies door applicatietape, wat zorgt voor een betere transfer van de inkt naar de kleding. En ze leveren betere wasbaarheid. Bewezen. Na 20x wassen in een test zijn de prestaties en het gedrag nog steeds goed.

Oranje TR2 inkt

3M- En Avery Dennison-gecertificeerd

Gecertificeerd door de toonaangevende leveranciers van substraten in de sector. TR2-inkten zijn gecertificeerd om te voldoen aan de vereisten voor de MCS-garantie van 3M en de ICS-garantie van Avery Dennison. De inkten zijn ook GREENGUARD Goldgecertificeerd voor lage chemische emissies. Bovendien bieden ze uitzonderlijk lage inktverbruikskosten, inclusief beperkt inktverbruik tijdens onderhoud. Het gebruik van materiaalspecifieke profielen zorgt voor een verdere beperking van het inktverbruik. TR2-inkten bieden ook marktleidende outdoorduurzaamheid.

40 nieuwe kenmerken

De VG2-serie biedt talrijke belangrijke verbeteringen qua printen, snijden en materiaalverwerking. Denk bijvoorbeeld aan het nieuwe design voor de aandrukwielen, dat de print- en snijnauwkeurigheid verbetert. Drukoptimalisatie van de aandrukrollen aan de zijkant maakt betere registratie mogelijk. Automatische optilfunctionaliteit voor de aandrukrollen in het midden voorkomt beschadiging van geprinte graphics. Bij het overschakelen van printen naar snijden worden de aandrukrollen ook automatisch opgetild: er komt geen handeling door de operator aan te pas. Een nieuwe Overcut-functie, een functie voor intuïtief overlappend snijden, bootst de resultaten van tangentieel snijden na voor scherpe, schone hoeken bij moeilijk materiaal, minimaliseert afval en verkort de tijd voor het lospellen.

Aandrukrollen

Geoptimaliseerde workflow

Met gebruiksgemak, nauwkeurigheid en betrouwbaarheid als hoeksteen bouwt de TrueVIS VG2-serie voort op het 64-bits native PDF-platform van VersaWorks 6. Het systeem biedt volledige ondersteuning voor PDF 2.0, wat voorkomt dat klanten moeten worden verzocht om andere bestandstypes aan te leveren, en stroomlijnt het productieproces. Ook handig is dat operators belangrijke handelingen op afstand kunnen uitvoeren vanuit de nieuw ontwikkelde Roland DG Mobile Panel-app, die beschikbaar is voor zowel iOS als Android.

 

Naast deze 7 overtuigende redenen om te investeren in de Roland TrueVIS VG2- print- en snijoplossing heeft deze innovatieve oplossing nog veel meer in haar mars vergeleken met andere opties op de markt.

 

Meer informatie over hoe de TrueVIS VG2 een omwenteling kan teweegbrengen in uw bedrijf? Contacteer ons dan!