Probeer onze nieuwe VersaUV LEF ROI calculator en voorspel uw winst - mobiel

Gepersonaliseerd printen: bereken uw winst met onze VersaUV LEF ROI calculator

Het bewijs is overal om ons heen: personaliseren is winstgevend. En u kunt sneller winst maken dan u denkt met een benchtop UV-printer van Roland.

Het kan niet genoeg worden beklemtoond: klanten willen vandaag de dag on-demand, gepersonaliseerde service en unieke, op maat gemaakte producten - en ze zijn bereid meer te betalen om precies te krijgen wat ze willen. Dus als u in uw printbedrijf kwaliteit en opvallende personalisatie kunt leveren, zijn de voordelen tastbaar en de winsten reëel - en ze zijn berekenbaar.

Speciaal voor onze VersaUV LEF-serie - compacte UV-printers die de uitzonderlijke kwaliteit en eindeloos aanpasbare producten leveren waar de markt om schreeuwt - hebben we een slimme nieuwe ROI-calculator ontwikkeld om u te laten zien hoe snel uw investering zichzelf terugverdient.

LEF ROI

Deze eenvoudige online tool is al met succes getest op de FESPA Global Print Expo in mei 2019 en is nu voor iedereen beschikbaar. In vijf snelle stappen en met behulp van slechts enkele details over wat en hoeveel u wilt printen, schat de rekenmachine de winst die u elke week zult genereren met behulp van uw VersaUV LEF, alsook de tijd die het zal kosten om uw investering terug te verdienen. Het duurt slechts een paar minuten om te weten hoe snel u het break-evenpunt zal bereiken en geld begint te verdienen - resultaten die u wel eens zouden kunnen verrassen!

ROI Calculator quotes

De markt voor UV-printers groeit en zal in 2024 een enorme waarde van 550 miljoen dollar vertegenwoordigen. De huidige cultuur van op maat gemaakte, on-demand ervaringen neemt niet af, waardoor printbedrijven zoals het uwe moeten kunnen reageren met hoogwaardige, uiterst creatieve maatwerkproducten, in supersnelle doorlooptijden. Het is niet voldoende om gewoon af te wachten en in te spelen op de groeiende vraag: wie succes wil boeken, moet personalisatie nu al naar een hoger niveau tillen.

Dus hoe bereikt u dat?

 

1. Snel handelen

Maak u klaar om mee te surfen op deze gunstige golf. Dat betekent dat u voor de juiste printer moet kiezen; een toestel dat u de beste kwaliteit, veelzijdigheid en snelheid biedt. De Roland VersaUV LEF-serie printers kunnen reeds op de dag van installatie worden opgestart, en meteen hoge kwaliteit graphics printen met behulp van duurzame Roland ECO-UV inkten, razendsnel en op bijna elk oppervlak. De ROI-calculator laat u zien hoe u door nu actie te ondernemen sneller winst kunt maken dan u denkt.

VersaUV LEF Series

 

2. Anders handelen

Om u te onderscheiden van de concurrentie, moet u ook unieke producten kunnen aanbieden. Met een Roland VersaUV LEF-printer, kunt u printen op vrijwel elk oppervlak - hard of zacht, ruw of glad, stijf of flexibel - zelfs warmte-gevoelig. Met de sneldrogende witte en heldere gloss voor een levendige CMYK, kunt u structuureffecten en kleuren creëren die van het papier spatten. Van houten borden tot glazen fotolijsten, en van golfballen tot briefpapier, uw klanten kunnen creativiteit kopen die alleen beperkt wordt door fantasie. En met slimme personalisatiemogelijkheden kunt u veel verschillende ontwerpen op veel verschillende oppervlakken printen, allemaal in dezelfde productierun. De ROI-calculator laat u zien hoe verschillende producten op verschillende niveaus winst kunt maken - dus waarom niet eens proberen om te zien wat er mogelijk is?

 

3. Slim handelen

Een benchtop VersaUV LEF-printer van Roland is duidelijk een slimme keuze, en in ons assortiment vindt u voor elke behoefte een geschikt model. Als u net begint met gepersonaliseerde prints, of overweegt om deze aan uw bestaande diensten toe te voegen, dan zou de Roland VersaUV LEF-12i wel eens de ideale oplossing kunnen zijn. Het assortiment omvat ook de middelgrote VersaUV LEF2-200, en gaat tot de meer industriële Roland VersaUV LEF-300 - perfect voor bedrijven die misschien al maatwerk bieden, maar willen uitbreiden naar nieuwe markten, nieuwe lijnen opstarten of op zoek zijn naar manieren om hun productie te versnellen. Maar wat echt slim is, is dat u, voordat u een investeringskeuze maakt, het potentiële rendement op uw investering kunt berekenen, alsook hoe snel u met uw nieuwe VersaUV-machine winst kunt maken.Of u nu een ondernemer, een nieuwe start-up of een gevestigd grafisch bedrijf bent, de VersaUV LEF-serie kan u helpen nieuwe klanten aan te trekken, uw aanbod te diversifiëren en nieuwe markten aan te boren - en de Roland ROI-calculator geeft u direct een idee van de uiterst belangrijke financiële verwachtingen van uw investering. Gebruik hem zo vaak en met zoveel verschillende permutaties als u wilt om de bijna onbeperkte groeimogelijkheden door middel van UV-printing te ontdekken.

Geloof ons niet op ons woord. Probeer nu onze VersaUV LEF winstcalculator.