Header Banner

JIGS – wat ze zijn en hoe u ze maakt voor Roland VersaUV LEF-vlakbedprinters

Roland VersaUV LEF-vlakbedprinters zijn perfect voor het personaliseren van artikelen. U kunt elk voorwerp tot 100 mm hoogte individualiseren op praktisch elk materiaal. Laat uw voorstellingsvermogen de vrije loop en boek onvoorstelbare winsten!

Als u een tafelmodel VersaUV LEF-vlakbedprinter van Roland gebruikt, kan het gebruik van een mal van voordeel zijn om onregelmatige vormen en producten te bedrukken. Mallen zijn ook erg handig om het opzetten van de productie te versnellen en voor vlak dekkend printen met overlap. In wezen is zo'n mal een template om artikelen op de bodem van uw printer te lokaliseren en te helpen bij herhaaldelijk drukken met grote nauwkeurigheid.

Mallen zijn erg handig om het opzetten van de productie te versnellen en voor vlak dekkend printen.

Het ontwerpen van een mal is erg eenvoudig. Probeer de bovenkant van een fles uit, of eierdozen als u bolvormige of nóg complexere objecten wilt bedrukken. Of gebruik gewoon multifix om voorwerpen vast te zetten. Het maken van een basisplaat met houders voor artikelen van verschillende grootte, zodat ze allemaal op dezelfde hoogte zijn, kan op de lange termijn tijd besparen. Een investering in een roterende eenheid kan bijvoorbeeld het bedrukken van cilindervormige artikelen kinderlijk eenvoudig maken.

Onze nieuwste video laat zien welke mogelijkheden er bestaan om een mal te maken. Wanneer u een mal moet gebruiken, hoe uw specifieke vereisten voorgeven welke hulpmiddelen u nodig hebt en de stappen om uw software te benutten wordt allemaal behandeld in deze begrijpelijke film.

 

De VersaUV LEF-serie is ontworpen als inspiratiebron. Met drie modellen in de tafelmodel VersaUV vlakbedprinter-serie: LEF-12i, LEF-200 en onze bestsellerde LEF-300, is deze apparatuur perfect geschikt voor personen en bedrijven die geld willen verdienen met het personaliseren van cadeaus, schrijfgerei, elektronische apparaten, industriële componenten, trofeeën en awards, gadgets, muziekinstrumenten, sportartikelen, modeaccessoires enz.

Doordat rechtstreeks printen op enorm veel artikelen en materialen mogelijk is, kunt u opvallende kleuren toevoegen met ECO-UV-inkt in CMYK en wit, of glanslagen drukken voor unieke structuureffecten.

Het gebruik van een mal kan het bedrukken van onregelmatige vormen en producten eenvoudiger maken.

Wanneer u al gebruik maakt van een Roland VersaUV LEF en wilt weten hoe u nóg meer uit uw apparaat kunt halen, neem dan contact op of bel ons op +32 (0) 14 57 59 11. We helpen uw graag bij al uw vragen!

Als u nog niet in de wereld van UV-vlakbedprinten bent gestapt, maar wel wilt weten hoe u hiermee geld kunt verdienen, vraag dan een GRATIS exemplaar aan van onze nieuwste handleiding over rechtstreekse UV-print – met meer dan 40 pagina's met ideeën, geschikte materialen, doelgroepen, potentiële winst en berichten over innovatieve bedrijven over de hele wereld die Roland LEF UV-vlakbedprinters gebruiken.

 

Hebt u de handleiding al? Vraag dan een UV-printstaal aan of neem contact op met ons om een persoonlijke demo te boeken. Dit kan het begin zijn van een ongelooflijk avontuur voor u en uw bedrijf.