Geschiedenis van het T-shirt

Het T-shirt, dat ooit begon als herenondergoed, is uitgegroeid tot 's werelds populairste kledingstuk.  

Deze infographic van Roland DG neemt u mee op de fascinerende en kleurrijke reis van het T-shirt en toont de grote momenten in de geschiedenis van het T-shirt, die het tot een kledingstuk hebben gemaakt dat wereldwijd in alle kleerkasten ligt. Misschien doet u wel inspiratie op voor uw eigen print!  

(klik op de afbeelding om een nieuw venster te openen)

History Of the T-Shirt

De toekomst van T-shirt printing

Naarmate de 21e eeuw voortschrijdt, verandert de wereld van het bescheiden T-shirt nog sneller dan ooit. Dankzij de vooruitgang in eCommerce en de veranderende smaak van de consument is personalisatie een enorme trend aan het worden.  

Het is nu niet meer genoeg om een cool T-shirt te hebben - iedereen wil iets dat niemand anders heeft, wat betekent dat er meer variatie, meer verbeelding en meer mogelijkheden zijn voor bedrijven die gepersonaliseerde T-shirts aanbieden. 

Bovendien is de apparatuur ook veel gemakkelijker te gebruiken en betaalbaarder geworden, zodat het nog nooit zo gemakkelijk is geweest om een eigen bedrijfje voor het personaliseren van T-shirts te beginnen vanuit de woonkamer.  

Voor de gevestigde bedrijven zal de grote uitdaging erin bestaan zich aan te passen aan snel veranderende trends en de vraag naar eenmalige producten en kleine oplagen. Zeefdruk, de technologie die de massaproductie van T-shirts mogelijk heeft gemaakt, is helaas niet in staat zich snel aan deze verschuiving in de markt aan te passen .  

Opnieuw bieden fabrikanten van geavanceerde digitale technologie de oplossing met snelle en flexibele DTG-printers (direct-to-garment). Met deze apparatuur kunnen grote personalisatie- en fulfilmentbedrijven gemakkelijk "ja" zeggen tegen elk verzoek, groot of klein.  

Als u uw T-shirt printbedrijf toekomstbestendig wilt maken, willen wij u helpen. Neem contact met ons op en vind vandaag nog uw ideale oplossing!