7 TR2-inktzakken op een rij in CMYK

Bescherming en perfectie met originele inkten van Roland

De kwaliteit en de consistentie van de inkten van derden is de laatste jaren ongetwijfeld verbeterd. Net als onze OEM-inkten (Original Equipment Manufacturer), kunnen ook deze inkten indrukwekkende resultaten produceren voor een breed scala aan grootformaat toepassingen tegen een lagere up-front prijs.

Wanneer men echter overweegt om over te stappen, moet men zich er van bewust zijn dat het gebruik van deze alternatieve inktsets de garantie op de apparatuur kan doen vervallen. Plus, het trouw blijven aan de OEM-inkten levert bepaalde voordelen die op lange termijn weleens zouden kunnen opwegen tegen hun iets hogere maandelijkse kostprijs.

Onze experts hebben er bij de ontwikkeling van onze inkten, software en printers tenslotte voor gezorgd dat deze perfect op elkaar afgestemd zijn. Elk element wordt tijdens het productieproces nauwgezet getest om een naadloze workflow te kunnen garanderen.

Roland DG OEM-links

Dit geldt trouwens ook voor de media: zowel voor de materialen van ons eigen merk als voor die van toonaangevende fabrikanten, met wie we hebben samengewerkt om compatibiliteit en profiling te garanderen. Als u één aspect van deze synergie wijzigt, loopt u onbekende risico’s: hoe zal uw printer reageren?

Onze Roland Care-garantie is afgestemd op de door ons geteste workflow-combinaties. Wanneer er iets misgaat, bent u niet gedekt als u materialen gebruikt die niet binnen deze gecontroleerde omgeving vallen.

Encarna Luque, Business Development Textile and Inks bij Roland EMEA, zegt: "Alternatieve inkten die voor universeel gebruik worden geproduceerd, kunnen de machineprestaties langzaam doen afnemen. Het kan nodig zijn om de printkoppen regelmatiger te reinigen, wat de levensduur verkort. Het vervangen van de printkoppen leidt niet alleen tot meer stilstand, maar is ook duur. Kortom, het gebruik van originele inkt is de beste manier om het maximum uit uw investering te halen."

Garantie voor uw producten biedt ook voordelen voor uw klanten. Een aantal TrueVIS-printers/snijplotters en -inkten voldoet aan verschillende toonaangevende certificeringsprogramma's van mediafabrikanten, waaronder 3M™ en Avery Dennison™. Dit betekent dat u - en bijgevolg uw klanten - verzekerd bent van langdurige en uitstekende resultaten, zowel binnen als buiten, wanneer u met uw TrueVIS en uw OEM-inkten op deze media print.

Maar zelfs als uw werk niet op deze specifieke media wordt geprint, bent u nog steeds beschermd door de garantie die bij al onze OEM-inkten wordt gegeven (controleer alleen de voorwaarden), en dat biedt gemoedsrust op lange termijn.

Roland TrueVIS VG2 met originele TR2-inkt 

Naast de strenge, officiële evaluaties gebruiken we de feedback en kennis die we van de print community krijgen om verbeteringen aan te brengen en aanbevelingen te doen. Er zijn bepaalde toepassingen die een beproefde formule van printer, inkt en materiaal vereisen - en het gebruik van iets anders kan storingen veroorzaken.

Zoals bij de productie van voertuigwraps met gegoten vinyl: deze kunnen mislukken als er te veel agressief oplosmiddel op de kleefstrook zit. Op dezelfde manier hebben we voor gevoelige materialen zoals statisch hechtende media, prints zien mislukken omdat de chemische samenstelling van de inkt het materiaal sneller aantast dan u zou verwachten.

Roland-inkten zijn ontwikkeld om topprestaties te leveren voor elke toepassing - we hebben hard gewerkt om de samenstelling precies goed te krijgen. U hoeft dus niet zelf te experimenteren of voor onaangename verrassingen komen te staan. En wanneer we een nieuw product of update uitbrengen, brengen we u altijd als eerste op de hoogte.

Of het nu gaat om een nieuwe inktformule, een software-upgrade of een nieuw accessoire - bij de aankoop van Roland-producten krijgt u gedurende de hele levensduur ondersteuning.

We houden ervan om onze klanten te helpen geweldige outputs te creëren en hun bedrijven te laten groeien. Dit doen we onder andere door apparatuur en verbruiksartikelen te ontwerpen die u nooit in de steek laten. We hebben er vier decennia over gedaan om de beste producten te ontwikkelen, zodat u in alle rust kunt werken.

 

ONTDEK AL ONZE OEM-INKTEN

 

Wist u trouwens dat iedereen met een eerste generatie TrueVIS-printer zijn toestel nu kan upgraden naar de volgende generatie TR2-inkten? Hierdoor kunt u op uw huidig toestel genieten van vele van de laatste, nieuwe functies van onze tweede generatie TrueVIS. Als u uw toestel nog niet geconverteerd heeft, mag u deze kans zeker niet missen!

 

Upgrade uw TrueVIS NU