Ontdek de kracht van groen met de nieuwe Roland TR2 GR-inkt

Wat zou u doen met een groter kleurengamma? Werk met bijzonder levendige en dynamische kleuren of net heel natuurlijke tinten produceren? Neutrale grijstinten en vloeiende overgangen printen of uw creatieve flair laten zien met de helderste, krachtigste kleuren? Het kan allemaal met de door Roland DG ontwikkelde TR2-GR, een nieuwe inkt in prachtig groen, voor ongekende kleurmogelijkheden.

Vanaf deze zomer is TR2 groene inkt beschikbaar voor de TrueVIS VG2* grootformaatprinters, Roland's nieuwste generatie printers/snijplotters. Deze toestellen hebben reeds talrijke prijzen gewonnen en zijn wereldwijd geliefd voor hun uitgebreide kleurengamma en superieure kleurreproductie, mede dankzij de toevoeging van oranje en witte inkt. Nu wordt dit gamma bijkomend versterkt met de toevoeging van groen. TR2-GR is ook beschikbaar op de pas gelanceerde TrueVIS VF2-640 standalone printer van Roland die voortbouwt op het succes van de VG2 om grafische bedrijven meer flexibiliteit te bieden.


Roland ontwikkelde nieuwe groene proceskleuropties die de mogelijkheid bieden om specifieke groene tinten heel precies te matchen, ondersteund door ongeveer 122 nieuwe referenties uit de bijgewerkte Roland Color System Library. Van subtiele munt tot pittige limoen, van tropisch turkoois tot woudgroen, vrijwel elke groene tint die je je maar kunt voorstellen is mogelijk. Bovendien werkt de groene inkt in combinatie met de nieuwe True Rich Colour 2 preset op zowel Roland VG2- als VF2-apparaten. Dat betekent dat gedurfde kleuren gemakkelijk kunnen worden gecombineerd met neutrale grijstinten, vloeiende overgangen en natuurlijke huidtinten om uitzonderlijke graphics te creëren. U kunt kiezen uit een aantal inktconfiguraties.

Toepassingen zoals backlits, voertuiggraphics, stickers en decals kunnen op een heel hoog niveau worden afgedrukt, met merkkleuren en logo's die nu met een grotere kleurnauwkeurigheid kunnen worden geprint. Op duurzame graphics als deze is de printkwaliteit ongeëvenaard en het matchen van de kleuren van de bedrijfslogo's is nog nooit zo eenvoudig geweest. TR2-inkten zijn ook GREENGUARD Gold gecertificeerd voor veilige grafische toepassingen binnenshuis, zodat u het groen ook heel veilig naar binnen kunt brengen.

Posters en backlits, voertuigwraps, stickers en decals kunnen allemaal op de VF2- of VG2-serie worden geprint.

De bekroonde TrueVIS VG2 is nu nog beter. Het toevoegen van groen aan het ongelofelijke gamma dat al door de standaard TR2-inkset werd geleverd, biedt grafische bedrijven een aantal fantastische nieuwe mogelijkheden; van het creëren van de helderste ontwerpen tot het reproduceren van de meest kleurkritische logo's.

Ontdek hoe u TR2-GR zou kunnen gebruiken. Ontdek meer over de TrueVIS VG2-serie, de TrueVIS VF2-640 en TrueVIS 2-inkten.

*TR2-GR-inkt is een optie voor TrueVIS VG2-printers/snijplotters die na 11 juni 2020 zijn aangeschaft