Jesteśmy tutaj: Roland DG chce wspierać, inspirować i tchnąć życie w naszą społeczność

W tych trudnych chwilach Roland DG wysyła komunikat do swoich klientów i partnerów: jesteśmy tutaj, aby zapewnić wam teraz wsparcie a w przyszłości, gdy już wszystko wróci do normy inspirację.

Jesteśmy tutaj, aby wsparać

Roland zdaje sobie sprawę z wyzwań, przed którymi stoi obecnie wiele firm w naszej branży. Przyszłość może być niepewna, w wielu przypadkach działalność gospodarcza uległa znacznemu ograniczeniu. Roland DG popiera decyzje związane z odroczeniem wydarzeń i spotkań handlowych, które zostały wprowadzone, aby zapewnić bezpieczeństwo wszystkich uczestników. Jesteśmy również świadomi, że ten krok niesie za sobą znaczne ograniczenia w dostępie do informacji, edukacji czy wsparcia.

Roland pozostaje w kontakcie ze wszystkimi naszymi partnerami gdziekolwiek się znajdują. Nasz zespół ekspertów jest gotowy do współpracy za pośrednictwem wielu platform, mediów społecznościowych czy za pośrednictwem strony internetowej We Are Here. Zainteresowane osoby muszą wypełnić formularz, gdzie między innymi zostaną poproszone o przedstawienie problemu, potrzeb czy prośby, a pracownicy Roland odpowiedzą na nie. Wszystkie często zadawane pytania oraz instrukcje dotyczące konserwacji zostaną udostępnione, aby pomóc użytkownikom doświadczającym niechcianych przestojów.

Jesteśmy tutaj, aby inspirować

Biznes można pobudzać na różne sposoby. Ważne jest, aby jednak patrzeć pomyślnie w przyszłość i zastanowić się w jaki sposób możemy poprawić nasze życie zawodowe i jak się odnaleźć na rynku, gdy skończy się ten trudny okres. Chcemy inspirować naszych klientów i w tym celu będziemy dostarczać aktualne i zróżnicowane internetowe szkolenia, samouczki online i inne treści cyfrowe na temat technologii druku i możliwych do wykonania aplikacji. Nasi specjaliści z Akademii Roland będą dostępni, aby odpowiedzieć na Wasze pytania w interaktywnych sesjach.

Jesteśmy tutaj, aby informować

Gdy firmy zaczną się odbudowywać po tych niespotykanych i nieprzewidzianych czasach, Roland DG będzie nadal ożywiał świat druku cyfrowego dzięki inicjatywom i produktom. Pomożemy naszym klientom lepiej zmaksymalizować potencjał istniejących technologii, udzielimy rzetelnych porad na temat uzupełniających się systemów, które mogą pomóc odnieść sukces na nowych rynkach w przyszłości. Ważne jest, abyśmy pozostawali w kontakcie w tym okresie. Jeżeli masz jakiekolwiek pytania, potrzeby czy po prosty chcesz się z nami przywitać prosimy skontaktuj się.