A “Roland DG Connect” kiterjeszti szolgáltatási területét a kiemelt ügyfélkommunikáció és kreativitás érdekében

GR2-640/540 64” és 54” vinilvágók

A nagyméretű tintasugaras nyomtatók és nyomtató/vágógépek vezető gyártójaként a Roland DG ma bejelentette felhő alapú “Roland DG Connect” szolgáltatásának kiterjesztését.
A Roland DG Connect az ügyfelek elégedettségének növelése és egy még kényelmesebb és stabilabb üzemi környezet biztosítása érdekében tökéletesítette a munkafolyamat-hatékonyságot, növelte az üzleti fejlődés és nyereségesség mértékét.

Az Egyesült Királyságban, Észak-Amerikában és Japánban elindított ingyenes szolgáltatás célja, hogy a különböző képességekkel, célokkal és követelményekkel rendelkező emberek együttműködhessenek és megoszthassák ötleteiket. A meglévő angol és japán nyelvi változatok mellett a szolgáltatás most támogatja a spanyolt, a németet, a franciát, az olaszt, a portugált és a koreait is, és most már kiterjed Európára, Latin-Amerikára, Óceániára és Koreára is.

A Roland DG Connect jelenleg azonnali hozzáférést biztosít a teljesítményjellemzőkre, lehetővé téve, hogy a felhasználó figyelhesse eszköze működését és növelje a termelés hatékonyságát. Ha hiba merül fel, az üzemelési állapotra és a termékelőzményekre vonatkozó megosztott információk segítségével csökkenthető a javítás ideje, ami elősegíti az ügyfél számára az állásidő csökkentését. A Health Check funkció figyeli a fő komponenseket, pl. a nyomtatófejet, és értesíti a felhasználót a szükséges karbantartásról, hogy a termék mindig jó állapotban legyen a stabil működéshez. Ezenkívül az Üzenőfal funkció könnyen érthető, színkódolt áttekintést ad az üzemi állapotokról, hogy a termékhasználat javítható legyen a hatékonyabb üzleti műveletek érdekében.

Johan Struyfs, a Roland DG UK EMEA szolgáltatási igazgatója ezt mondta: “Rendkívül büszkék vagyunk Roland DG Connect szolgáltatásunk kiterjesztésére, ami tágítja ügyfeleink kreatív látóhatárát azzal, hogy az interneten keresztül lehetővé teszi a kapcsolatteremtést sok emberrel és erőforrással. Ez számunkra, a Roland DG-nél egy folyamatos projekt, és elkötelezettek vagyunk új funkciók, szolgáltatások és földrajzi lefedettségek hosszú távú biztosításában egy még kihívóbb kreatív ökoszisztéma kialakítására ügyfeleinkkel szerte a világon.”

A Roland DG Connect jelenleg rendelkezésre áll az összes TrueVIS modellhez, így a VG2-640/540, SG2-640/540/300, VF2-640, VG-640/540, SG-540/300 típusokhoz is. A legújabb firmware-re történő frissítés szükséges. A jövőben a támogatott termékek köre bővülni fog.