Ervaar The Power of Creativity met de Roland-community

De afgelopen maanden waren moeilijk voor veel bedrijven in onze sector, maar er is één ding dat gebruikers van Roland nooit zullen verliezen: The Power of Creativity. Wij hebben voor u een nieuwe website geïntroduceerd om te laten zien welke verbazingwekkende dingen ons team en onze community tijdens de periode van de pandemie hebben gedaan, maar ook om support en advies te geven en ideeën aan te reiken.

De website The Power of Creativity, beschikbaar in het Japans en het Engels, brengt hartverwarmende verhalen vanuit de hele wereld bij elkaar om u te laten glimlachen. Lees berichten van het Roland-team, zie hoe mensen thuis hun werk moesten doen en ontdek een aantal van onze leuke printexperimenten. Bekijk het op maat geprinte gezichtsmasker van Giovanni en hoe een TrueVIS-printer/snijplotter werd gebruikt om een grappige, visuele zintuiglijke ervaring te produceren voor een speciale school in Melbourne in Australië.

U ziet ook hoe klanten van Roland hun apparatuur hebben gebruikt om mensen te helpen COVID-19 door te komen, inclusief Gamut Media in de VS die gepersonaliseerde zeepdispensers, maskers en stickerpakketten weggaven. U en uw familie kunnen ontwerpuitdagingen aangaan – maak met onze printbare sjablonen een voertuigfolie die ieders aandacht trekt of creëer een paar stijlvolle sportschoenen.

The Power of Creativity staat ook vol met handige tips, technische informatie, verhalen uit de praktijk en ideeën voor toepassingen. Deze handige content kan uw bedrijf helpen nieuwe producten en diensten aan te bieden om mensen te beschermen tegen het coronavirus, of u inspireren met uw Roland-systemen in de toekomst nieuwe markten te bereiken. Er zijn links naar blogs en ‘hoe kan ik’-aanwijzingen met praktische informatie over vele verschillende onderwerpen, zoals waarom nu de perfecte tijd is om met PersBiz een webshop te openen of hoe u een enorm kleurrijke raamsticker kunt printen.

Ontdek het Academy-gedeelte voor training die dieper gaat. De site zit vol met webinars, video’s met beknopte adviezen, kennismakingen met de technologie van Roland en nog veel meer. En als u uw Roland-systemen wilt onderhouden, dan zijn er ook volop supportaanwijzingen, tips en trucs voor de verzorging van apparatuur. Er zijn ook links naar handleidingen, gidsen en blogs over hoe u optimaal aan het werk kunt blijven.

Wij zien graag dat onze community creatief wordt met hun Roland-systemen, ontwerpvaardigheden en ondernemingszin – en daar dragen we graag aan bij! Pak een kop koffie, neem even de tijd om de website The Power of Creativity te ontdekken en laat ons weten wat u ervan vindt.

Als u een verhaal hebt dat u wilt delen, neem dan contact met ons op via onze sociale netwerken of contactformulieren. Wij horen graag van u.


Ontdek de website The Power of Creativity

 

U bent mogelijk ook geïnteresseerd in: